Webcam 1080P, HDWeb Kamera Med Indbygget HD-Mikrofon 1920 X 1080p USB-Stikket og Spil Web-Cam, Widescreen Video

t10053

kr33.65

-15.86

kr49.51

-32 %

Ny vare

Beskrivelse:

Produkt Beskrivelse:

【FULL HD 1080P WEBCAM TIL videosamtaler】Dette 1080P HD-Webcam er op til 30 billeder per sekund.Det kan give klare og fremragende billeder.Når den menneskelige krop er i bevægelse fastly, kan det hurtigt sporet og præcis fokus på genstande, der bevæger sig uden sløring,dim,kornet,billede, støj og andre fælles billede, problemer med kvaliteten.

【FANTASTISK AUDIO KVALITET】Dette Webcam er bygget i 2 stereo mikrofoner, der ansøger med Stemme IA teknologi, picking up din stemme og filtrering af baggrundsstøj, for at skabe en fremragende radio effekt.Dette webcam med mikrofon giver dig mulighed for at nyde krystalklar stemme for problemfri kommunikation. (Når du installerer USB-webcam, skal du huske at vælge Dette HD-webcam, som standardenhed til mikrofonen).

【Svag, afhængig af lysforhold】Automatisk korrektion for lav belysning teknologi er anvendt i 1080P HD-webcam, således at PC-kamera kan tage et billede i svagt lys.Denne USB webcam har også lav-lys boost, color boost og justere eksponering, så du kan se dit bedste, selv i svagt og stærkt lys.Forestil dig, du arbejder i front af et solrigt vindue.Er det belejligt, for ingen har brug for at trække gardiner først, når et opkald kommer ind for at få en normal eksponering billede?

【KRYSTAL KLART BILLEDE - & 90 GRADERS UDSIGT】linsen af HD-webcam består af 5 lag glas i stedet for billige plast-folie, der sikrer, at billedet, der vises i video konferencen er mere realistisk.Sammenlignet med lygteglas af plast, glas linser kan give en højere grad af farve reproduktion.90° vidvinkel linse kan rumme flere deltagere.I video-opkald, der ikke har behov for hyppigt at justere retningen af kameraet til at vise mennesker i forskellige positioner.

【PLUG-AND-PLAY & HØJ KOMPATIBILITET】Ingen driver nødvendig.This1080P webcam kan bruges uden drivere til at indse, plug and play for at gemme dine problemer.Uanset om det er en video opkald med pårørende hjemme eller et møde med kolleger på kontoret, streaming webcam er perfekt til dig som et stativ-klar universal clip webcam har, kan være fastspændt på de fleste display udstyr som TV, computer og så videre.Den kraftfulde, hvorvidt denne webcam gør din video nemmere.

Specifikationer:

Specifikationer:

Produkt Kategori: HD Web-Kamera

Sensor type: CMOS

Maksimal opløsning: 1920x1080

Frame rate: 30 FPS

Interface: USB 2.0

Fokusering metode: manuel fokusering

System support: alle systemer

Nødt til at køre: ingen driver

Materiale: ABS

Ekstra funktioner: indbygget mikrofon

Style: Sort

Pakke Inkluderet:

1 * webcam

1 * Brugervejledning

Bemærkninger:

Bemærkninger:

1. På grund af forskellige display-og lyseffekter, den faktiske farve kan være lidt forskellig fra den viste farve på billede.Tak!

2. På grund af m

Tags: havit 1080p webcam, web-kamera, 1080p web-kamera hvid, 1080p webcam, webcam 1080p 18, 1080 p web-kamera, 1080 web-kamera til pc, ov9726, webcam hvid 1080p, web-cam 1080p 4k

Pixels 2 Mega
Dropshipping, engros Støtte
Frame rate 30fps
Autofokus No
Pakke Ja
Model-Nummer 1080P Web-Kamera
Mærke centechia
Oprindelse KN(Oprindelse)
Interface Type USB
Materiale ABS
Billede Sensor CMOS
Max. Opløsning 1920x1080
Produkt kategori HD Web-Kamera
Stil Black

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer