Motorcykel Elektrisk Bil Forrude El-Pedalen For At Holde Varmen Ved At Vindtæt Benbeskyttere For Cykling Holde Varmen

t10083

kr150.16

-44.87

kr195.03

-23 %

Ny vare

Bullet Punkter: 1、Høj Kvalitet Materiale: ved Hjælp af høj-kvalitets PVC vandtæt stof, skallen er meget slidstærkt, vind-og vandtæt.Den bløde fnug foring, mellemlaget er fremstillet af tæt silke bomuld, selv i det kolde efterår og vinter, fnug af slimhinden kan holde benene varme.

2、Store Dækningsområde: Det effektivt kan blokere den side vinden, når ridning, holde benene varme, og reducere friktionen med tøj.Hvis du bo stadig, mens ridning, dine ben kan bevæge sig frit.

3、Handske Design: dynen har en hestesko-formet handske design.Det kan bedre dække dine hænder, mens du kører, og kan modstå kulde og anal.Behagelig og varm at bruge.

4、Let at Installere: Det kan installeres nemt uden brug af værktøj.Du behøver kun at fastgøre reb til den scooter.

5、Udbredt: Praktisk, meget velegnet til ridning elektriske scootere i efteråret og vinteren, behageligt og praktisk at bruge.

Funktioner:

PVC vandtæt stof: Den ydre vandtæt design er modstandsdygtig over for regn og sne, og er let at rengøre.Bløde fnug foring: tykkere tætte fnug, mere varme, komfort, og ingen fnug.

Den indvendige foring er fortykket og kold-bevis: mellemlaget er fremstillet af krypteret silke bomuld, der er tykke nok til at holde varmen, og det er kulde-resistente og temperaturbestandige.Vi er mere opmærksomme på det usynlige steder.Til

Side udvidelse design: siden er blevet udvidet og udvidet til at øge vindtæt område, og vinden modstand og varme bevarelse effekt er bedre.

Reflekterende stribe design: refleksbånd er klart synlige og reflektere lys om natten, hvilket gør det sikrere at cykle.

Lommer: Indbyggede lommer er praktisk til opbevaring af nogle odds og ender.

Generelle formål håndtag: design af den udvidede dækning kan betjene horn, lys og styring-knappen.

Anti-kick design: Vil ikke træde på den våde foring flannel i regn eller sne, stramt indpakket, herunder belægningen er vandafvisende, smudsafvisende og let at rengøre.

Specifikation:

Navn: CF Tyk Forruden

Ydre materiale: PVC vandtæt tøj

Fyld: polyester fiber silk cotton

Inde: poly varm fnug

Gældende modeller: de fleste modeller på markedet

Størrelse: som vist

Packing Liste:

Forrude*1

Bemærk:

Det stof har en vandafvisende PVC-lag, som faktisk er vandtæt, men det kan ikke bruges som poncho.

Regnvand vil strømme ind fra de kanter og samlinger.Der er bomuld, indeni, som ikke er nemme at tørre, når det er vådt.Du har stadig brug for en poncho til at ride i kraftig regn eller længerevarende regn.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os

din ordre nummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Tags: bil døren, bil knæ, bil pude knæ, elantra fodpedal, pedal wellgo, dw fodpedal, mountain bike pedal, moto forrude, bil døren, 06a

Element Vægt 1200g
Item Bredde 30.0cm
Materiale Type PVC
År forruden
Item Højde 10.0cm
Oprindelse KN(Oprindelse)
Specielle Funktioner Motorcykel Dækning
Støtte Dropship/Engros/Epacket
Item Længde 40.0cm

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer