Auto Dele 1989-1994 180SX RPS13 S13 Silvia PS13 Centrale Konsol RHD Armlæn CF carbon fiber

t10157

kr2 130.77

Ny vare

Pakken Indeholder : 1 Stykke For 1989-1994 180SX RPS13 S13 Silvia PS13 Centrale Konsol RHD Armlæn CF carbon fiber

Funktioner: Betingelse: 100% Helt Nye og Høj Kvalitet Teknologi: Vakuum Tilført Materiale : Ægte Carbon Fiber, 3K Twill Carbon Væver, Blank Færdig som Standard

BEMÆRKNING: Carbon Fiber Overflade med glasfiber Lag Installation: Ferfect Montering, Nem at Installere.Professionel Installation Anbefales.

Check venligst varen model omhyggeligt, før du placerer en ordre, for at undgå en forkert shopping!

Vi understøtter følgende betalingsmetoder.Alle betalinger foretaget på Teambu.dk behandles af Alipay.

Hvis du har spørgsmål vedrørende betaling, er du velkommen til at lade os det vide.

Vi bruger EMS med defualt, kan du kontrollere den skibsfart omkostninger, ved at vælge hvilket land, du skal bruge for at sende.Vi har også andre forsendelse metheds for dit valg, hvis du har sepcial anmodning om sending.Pls velkommen til at kontakte os.

Vi har normalt afsende din ordre indenfor 2-10 arbejdsdage, afhænger af, stock plan, så snart ordren er afsendt, vil vi opdatere den tracking nummer på din ordre detaljer side, hvis der er noget problem med hensyn til forsendelse, er du velkommen til at kontakte os.

Nedenfor viser den skønnede leveringstid til forskellige kurerer:

- FedEx: 5 til 10 arbejdsdage

- UPS: 4 til 8 hverdage

- EMS: 7 til 12 arbejdsdage,

- DHL: 5 til 7 arbejdsdage

- Kina post: 20-35 arbejdsdage

- Hongkong indlæg air mail: 20-27 arbejdsdage

Forsinkelse er muligt, og afhænger af den lokale brugerdefinerede & posttjenester.Nogle gange brugerdefinerede vil holde for stikprøvekontrol, skal du også kontakte dit lokale postvæsen for at se, om der er nogen internationale indgående e-mail.

Alle vare pakket individuelt i hvidt skum og poly taske.

Lille mængde for vil bruge stærke papæske, hvis det er nødvendigt.

Q1. Hvordan kan jeg placere en ordre?Du kan, for at lære hvordan man kan placere rækkefølge ved hjælp af funktionen " Køb Nu-knappen.Hvis du ønsker at købe flere produkter, du kan bruge til at kombinere ordrer til at foretage betaling.Q2. Hvornår Kan jeg modtager varerne efter betaling?Det vil tage 24 timer til at klare de penge for Teambu.dk.Efter dette, Hvis bestanden er til rådighed, har vi brug for 1-2 dage til at gøre inspektion og pakning& shiping.EMS normalt vil tage 7-12 dage til at ankomme dig.Hvis bestanden løber ud, vi har brug for 7-10 dage til at gøre ting klar til skibet.Q3. Er maleriet indgår/ kan du give maleri service.For carbon fiber genstande, behøver det ikke at male.Alle fiber glass/FRP elementer er færdig med umalet, men priming med sort eller hvid farve.Til aviod farve, forskelle og ridser under forsendelse eller installation, vi må ikke give maleri service.Vi stærkt anbefaler dig at male, hvis det i din lokale gade tunnig shop efter installation.Q4. Er intallation tilbehør inkluderet i pakken?Hvordan du Installerer? 3M tape eller skruer pakket i den pakke, hvis det er nødvendigt.Intallation introduktion vil ikke være tilsluttet, for de fleste dele, skal du gå til den bil modifiction shop til den professionelle installation.Q5. Er den SKAT, der indgår i den beregning?Køber er ansvarlig for at betale eventuelle lokale Told-Skat.For Europa, alle de elementer, der normalt kræver importtold, der er omkring 35-45 euro.Vi vil erklære lille værdi på fakturaen, for at undgå den høje skat.Du bedes informere os om, hvor meget ville være bedre at delcare når du afgiver en ordre i vores butik.For amerikas forenede stater , Alle de elementer, der ikke behøver at betale importy pligt, hvis den samlede faktura er mindre end 1000USD, som vi vil delcalare meget lav værdi, eller som pr For Australien, Alle elementer behøver ikke at betale importy pligt, hvis den samlede faktura er mindre end 1000AUD, som vi vil delcalare meget lav værdi, eller som per anmodning.

1. Vi kan give installationsvejledningen, hvis du ikke kan finde en måde at installere vores produkter. 2. Alle vores produkter er under et års garanti, kan vi tilbyde reparation, hvis dine varer er beskadiget, når du bruger det.Men køber bør tage rundt forsendelsesomkostninger. 3. Tilbagebetaling acceptabelt, kun hvis varen er leveret forkerte eller konto kan ikke passe( hvis den ikke passer, skal du give bevis for, af billeder og din bil ' s billede) ALLE SALG ER ENDELIGE.Varen returneres/ombyttes kun, hvis elementer er fundet defekt eller forkert vare ved ankomsten.Hvis varen skal ombyttes, varer skal returneres inden 7 dage fra den dato, der er godkendt for exchange.Alle formodede defekte eller forkerte varer, skal indhente tilladelse, før returing.Eventuelle returnerede pakke uden tilladelse vil sætte på hold, eller har nægtet.Køber er ansvarlig for tilbagevenden shipping cost og forsikring.Bemærk venligst, at forsendelse og håndtering er ikke refunderbart.

Vi er meget bekymring om alle køber køber følelse i vores butik, kan enhver af dine opini om eller forslag er meget vigtigt for vores udvikling, hvis du kommer til at forlade Neutual eller Negativ feedback, så tøv ikke med at kontakte os, Vi værdsætter meget hvis køber forlade os positiv feedback.

Brug venligst knappen "Kontakt Nu" , eller bruge Trademanager software til at kontakte os, vil vi svare dig i den første tid, så snart vi fik din besked.Eller sende os besked via Teambu.dk.

Annie

Whatsapp: +8613817603975

Tags: nissan silvia s15, colector ca18det, nissan 180sx s13, 180sx, s15 turbo, s13, nissan s13, S15, s14, 180sx carbon fiber

Item Bredde 1
Item Længde 1
Specielle Funktioner Central Konsol RHD Armlæn
Placering på Køretøjet Foran
Item Højde 1
Element Vægt 1.5kg
Land/Område for Fremstilling Kina
For Køretøj, Der Mærker/Modeller Nissan
Materiale Type Carbon Fiber

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer