Hot salg AUTOOL 1M 100cm OBDII Udvidelse Fladskærms-Kabel 16Pin Mandlige og Kvindelige Adapter OBD2 Bil Diagnositc forlængerkabel

t10170

kr87.74

Ny vare

Hot salg AUTOOL 1M 100cm OBDII Udvidelse Fladskærms-Kabel 16Pin Mandlige og Kvindelige Adapter OBD2 Bil Diagnositc forlængerkabel

Funktioner:

1. Uden kabel, bruger vi nye TPT materialer, som er miljø

Ikke giftigt, fleksibel og insulationproofproof

2. inde i kablet, vi skal bruge ren kobber core, som mak

Pakke Liste:

1 x100cm OBD2 forlængerkabel

Du Bemærker.:

Fordi fremstiller ikke vil have nogen avanceret bemærker. ændringer til produktets emballage,oprindelsessted eller noget tilbehør,kan vi ikke sikre, at kunderne får varerne er præcis det samme med det store billede og beskrivelse af produktet.Men vi kan sikre, at de produkter, alle med samme gode kvalitet på markedet.Hvis vi ikke kan opdatere billedet eller relaterede oplysninger i gang, skal du foretage en bedre forståelse.

1.Vi kan acceptere alle slags betaling.

2.Du bedes venligst bekræfte produktet og forsendelsesadressen.Og giv os venligst besked for at fortælle, hvor meget værdi kan skrive egnet om produkterne.

3.Vi vil give dig besked for at fortælle dig tracking nummer efter ordren er afsendt.Og kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål om forsendelse.

1.Om shipping tid,Generelt Set,3~5 dage til DHL/UPS levering.7~10 dage for levering EMS.15~30 dage for HK Post Air-Mail-levering.

2.Bemærk, at hvis din leveringsadresse er et fjerntliggende område for DHL, du nødt til at betale andre 36usd for den eksterne shipping gebyrer.

3.Giv os venligst besked for at fortælle os rækkefølgen værdi, som vi kan skrive på pakken.Vi har meget erfaring på toldbehandling.Fortæl os, hvad der er den bedste pris for dig for en deklareret værdi på pakken, så du kan undgå at betale høj skat.Som vi ved,Ungarn, rusland og TYRKIET har strenge import politik, så hvis din pakke går til de lande, du skal helt fortrolig med den politik og fortælle os, hvad der er den bedste.Hvis du er fra Brasilien, skal du angive din CPF-NUMMER(momsnummer).

1.Du bedes kontakte os inden for 3 dage efter du modtager pakken, hvis du får en defekt vare.

2.Hvis du ikke er tilfreds med vores produktmoms og ønsker at vende tilbage til os, kan du gøre en contaction med os inden for 2 dage efter du har modtaget ordren.Eller vil vi ikke foretage en udskiftning eller tilbagebetaling.

3.Når du returnerer en vare til os, bedes du sende tilbage med originale pakke, og give tracking nummer .Og du har brug for at foretage tilbage forsendelsesomkostninger.Så vær forsigtig, før du placerer en ordre.

4.Vi vil refundere, når vi har modtaget ryggen produkt.Hvis du ønsker en erstatning,du vil oplade tilbage shipping gebyr,og vi vil opkræve forsendelsesomkostninger tilbage til dig.

1.Vi vil virkelig appraciate din tidlige bekræftelse, når du har modtaget ordren.

2.Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig 1 minut,men dette 1 minut har meget afgørende betydning for os.

3. Du bedes kontakte os, før de forlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.Tak for din forståelse!

1.Vores arbejdstiden er fra 8:30 am - 23.00 til kl.

2.Giv os venligst besked, hvis du har nogen spørgsmål eller problemer, når vi ikke er online.Vi vil give dig et svar, når vi har fået din besked.

3.Vi hilser din forespørgsel til enhver tid.

4.Giv os venligst besked på Trademanager cn1512080354

Tags: universal tester for auto, BT360, autool, batteri scanner, sprinter værktøj, autool bt360, autool obd2, bst200, autool x50, stik iveco

Magt 8W
Ekstern Afprøvning, Certificering ce
Hardware Version 100cm Forlængelse Kabel
Item Højde 1inch
Item Længde 42inch
Specielle Funktioner /
Spænding 12V
Element Type Bil Diagnostisk Kabler og Stik
Item Bredde 1.8inch
Element Vægt 0.1kg
Software Version 100cm Forlængelse Kabel
Model Navn /
elektronisk No
Materiale Type Metal og Plast
Mærke autool

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer