9.5 m vandtæt retro stil PVC tapet til soveværelse, stue kontor køkken tapeter hjem indretning soveværelse indretning tapet

t14495

kr188.89

Ny vare

produkt beskrivelse

Materiale: pvc Vandtæt ydeevne: vandtæt Dimensioner: 9.5 x 0,53 m Stil: Vintage Velegnet til scene: restaurant, bar, club-værelse tøj butik undersøgelse, stue osv.Bemærk: Tapet, lim er ikke inkluderet i prisen (anbefales at bruge naturlige lim, såsom ris lim eller kartoffel lim)

Hvor mange ruller skal jeg bruge?

Eksempel: højden af wa11 er mellem 2. 5 meter og 3 meter.

ved dig selv: Hvis din væg højde på mellem 2,5 meter og 3 meter, kan du direkte opdele bredde af 1,5 9, og antallet opnås, er antallet af ruller.For eksempel, hvis højden er 2,7 meter og bredde er 3 meter, så del den bredde 3 af 1.59, hvilket svarer til 1.88, og antallet af ruller, der kræves, er 2.

Mangefacetteret væggen målemetode

Eksempel: højden af wa11 er mellem 2. 5 meter og 3 meter.

♦ Kundeservice beregning: For eksempel, hvis du ønsker at sende rummet påpeget af den sorte pil, skal du straks fortælle det til kundeservice.Jeg har udgivet fire vægge, det er en ensartet * * meter (højden af de grønne linjer), og omkredsen er ** meter (den samlede bredde af røde linjer) (Meter lægges op) • For eksempel: jeg har sendt fire vægge, samlet højde på 2,8 m, omkredsen på 12,8 meter, hvor mange ruller skal jeg bruge? ♦ Beregn ved dig selv: Hvis højden af den grønne linje er mellem 2,5 meter og 3 meter, bedes du opdele den samlede bredde af den røde linje med 1.59 at få antallet af ruller.For eksempel, højden af de grønne linier i dit værelse er 2,8 meter, og den samlede røde bredde (omkreds) er 13 meter.Opdele 13 af 1.59 lig 8.17. Den relative behov 8 ruller, fordi dine døre og vinduer behøver ikke at være klistret.

Hvad er størrelsen af tapet?

Tapet er 10 meter lang (9.5 meter for nogle produkter) ±0.3%.Tapet bredde 0.53 m (52 cm-53 cm). 10mx53cm tapet område pr rulle 5,3 pladsen ±0.3%. 9.5mx53cm tapet område pr rulle er 5.035-pladsen ±0.3%.Fortolkning af ± 0.3%: Det er ikke sådan, at vi skære hjørner og skære materialer, men at baggrunden er ikke 100% præcis, når den baggrund er der ikke skåret.For eksempel, for 10 meter af tapet, tolerance er inden for 0.3 procent, der er, inden for 30 cm.

påmindelse:

Fordi pakken er begrænset til mindre end 2 KG, hvis den rækkefølge, mængde, der er større end 2 eller mere, og at ordren ikke være placeret, kan du afgive ordren flere gange, indtil det antal du ønsker.Bemærk, at tapetet lim er ikke inkluderet i prisen (brug venligst naturlig lim, såsom ris lim eller kartoffel lim i stedet for kemisk lim) Rynker kan forekomme under transport, men dette påvirker ikke væggene på tapetet.Dette produkt er skudt af en professionel fotograf, men intensiteten af det lys og den intensitet af kolde og varme skærme er forskellige, der er farveforskelle.For at undgå farveforskelle på vægge, for dem på én gang at sikre, at de kommer fra samme parti / batch.Hvis der er nogen ekstra affald, er det bedre at købe en mere roll, så du kan spare brug.

Have en dejlig tid på shopping, Velkommen tilbage igen !

Tags: 3d tapet til vægge, 3d tapet på væggene, sort papir væggen, 3d wallpap, wallpap, soveværelse tapet til vægge, tropic tapet, foto wallpap, tapet til seng, indretning hjem væggen papir

Funktion Vandtæt
Brug Husstand
Tillægsgebyr Enhed Usd/Rulle
Stil årgang
Mærke Eovna
Bruger Ældste' Værelse
Model-Nummer DYC1102
Materiale PVC

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer