Nyhed
Tpr Knogle Fodaftryk Toy Bide-resistente Slid-resistente Miljø-venlige Ikke-giftige Slibe Tænder Pet-Toy

Tpr Knogle Fodaftryk Toy Bide-resistente Slid-resistente Miljø-venlige Ikke-giftige Slibe Tænder Pet-Toy

t176581

kr22.56

-33.91

kr56.47

-60 %

Ny vare

Awardli overensstemmelse med: dette legetøj er virkelig en stor vægt i hånden, lavet af naturligt gummi, ikke særlig

hårdt, med en vis elasticitet, vil det rebound, når den rammes på jorden, så det bedre kan træne agility med hunde

molar rengøring: "Elsker at bide, hvilket viser, at jeg er virkelig meget at kæmpe." knogle-formet tand tygge lim, gennem fuld kontakt med hundens tænder, kan ikke kun opnå effekten af at slibe tænder og rengøring af tænder, det kan også forbedre muskel-udvikling af underkæben af hunde.Den særlige tilsætning af mælk duft gør hunde kan lide det bedre og kan også fjerne dårlig ånde ~

fødevaregodkendt materiale: alle af dem er lavet af naturgummi, som er miljøvenlige og ikke-giftige, og har god bid modstand.Lugten af mælk gør Kæledyr Foretrækker god bouncing effekt.Det er meget godt at sikre, at den skarpe træning af kæledyr.Multi-farve valg, der er til rådighed, som beriger det sjove i livet.

1、 Beskrivelse

1. Vores produkter er enkelt og blandet.

2. BLANDET PARTI: fra 300 yuan.Blandet Parti kan gøre bred vifte rige og den kapital, der vil ikke være overstocked på samme tid, så den kapital omsætning vil være relativt let.Hertil kommer, at virksomhedens produkter ikke nævne billeder midlertidigt.

3. For stilarter med flere farver, vi vil distribuere dem lige ved forsendelse.Vi kan ikke angive farve.

2、 transaktionsprocessen

1. Efter varen er leveret, vil status blive ændret sig med tiden.Vær venlig at logge ind og logistik tracking-status i henhold til ordrenummer.

2. Skal du bekræfte betalingen i tid efter modtagelsen af varerne.

3. Kontakt os venligst og kontrollere, inden tre dage, hvis der er andre problemer, såsom mangel, skade eller defekt efter at have modtaget varerne, og det vil ikke være ansvarlig for eventuelle forfaldne.

3、 Logistik tilstand

Du kan angive, hurtig levering og logistik, som du kender, og logistik kan nå de fleste områder af landet, herunder fjerntliggende områder og amter.

IV:/kontakt oplysninger af nøglekunder

kontakt: Mr. Jiang 15168216022 QQ 109804286

v: kundeservice/efter-salg: 0579-85395990

Tags: amber toy, glitre og skinne til pige, giant squishy toy, barbie kjole pack, galaxy kawaii, stor unicorn, kat, barbie brunt hår, barbi shirt, soul of a gypsy

Legetøj Type Laser Legetøj
Sæt Type Ja
Kategori pet-toy
Materiale TPR

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer