Søde Kvindelige Lille Runde Kugle Øreringe I Vintage Rose Guld Bryllup Øreringe Smykker Dobbelt Øreringe Til Kvinder

t8960

kr12.47

-11.97

kr24.44

-48 %

Ny vare

Guld Udfyldt Smykker er et solidt lag af kvalitet guld varme, der er bundet til en intern juvelerer metal..Det har alle de gode egenskaber af massivt guld smykker.Det er meget langvarig, og hvis taget sig af, vil vare et helt liv.Venligst forskning Guld Fyldt Smykker på internettet for at finde ud af mere information om denne store nyt produkt.Må ikke sammenligne guld fyldt smykker til belagte smykker, da der ikke er nogen sammenligning.

1.vi sender alle vores varer til hele verden inden for 48 timer ved china post, der er registreret mail/ePacket/kina post almindelige lille pakke/DHL/EMS.

Shipping måde afhænger samlede penge af din ordre

2. Nogle gange kan det tage op til 4-7 uger på grund af strenge brugerdefinerede Kontrol.

3. Service transit tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

4.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen skal matche din Shipping adresse.

5.Efter send til post(vis venter køber modtager varen), kan Vi ikke ændre adresse længere,så tjek venligst adressen før det.

6.Hvis du ikke har modtaget din forsendelse, inden 60 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

1) Hvis produkter er ikke samme som desription eller beskadiget i transit.Kontakt os inden for 7 dage og tage et foto ,vil Vi gensende eller refundere pengene til dig.

2) For enhver årsag, du er ikke tilfreds med de varer, vi accepterer returnering og udveksling inden 7 dage efter du har modtaget din vare og du er nødt til at betale for shipping pris

3) Du kan kontakte os ved at efterlade os en besked under denne henblik på Teambu.dk eller ved Trademanger, vil Vi svare dig hurtigst muligt

Hvis du har andre spørgsmål, eller vil have flere oplysninger om nogen af vores produkter, så tøv ikke med at kontakte mig på min trademanager .Men hvis du får det, når du modtager varen, Hvis du ikke er tilfreds med dette, bedes du venligst kontakte mig først, og jeg vil løse spørgsmålet med din tilfredshed , inden de forlader feedback

Tags: Sort Guld, akryl hoop øreringe guld, lille bred hoops, junxin ring, leagu af legend, bruden øre, lille big hoops, guld opal, bøje armbånd, hot sexet kvinder foto

Stil Trendy
Gaver Til Søn & Datter,Far & Mor,Kæreste,Kæreste & Kæreste
Model-Nummer LVK0037
gaver Nyt År,Valentins Dag,Påske,Mors Dag,Jul Dag Gaver
Lejlighed Jubilæum/Engagement/Bryllup/Party/Gift/Ferie
Ørering Type Hoop Øreringe
Gave Til Dreng & Pige,Mænd & Kvinder,Mand & Kvinde
Bøde eller Mode Mode
Element Type Øreringe
Form\mønster RUNDE
Metaller Type INGEN
Stud Øreringe Bryllup/Engagement/Party/925 Sterling Sølv Stud Øreringe
Materiale Cubic Zirconia
Mærke JUNXIN
Køn KVINDER

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer