Nyhed
PLUG TWIST vibrationer sort 3.9 cm Anal PLUG, indsættelse STIK, Anal expander, sex, erotisk legetøj

PLUG TWIST vibrationer sort 3.9 cm Anal PLUG, indsættelse STIK, Anal expander, sex, erotisk legetøj

t9059

kr329.58

Ny vare

Gplug Twist størrelse 3.9 cm (1.54 i).

Dens eneste twist form blev designet for de sande kendere af anal spil!

Ingen Grænser.Den roterer, og kommer nemt uden en yderligere indsats.At være inde i, på grund af sin nervated form, Gplug Twist massage med hver ribben, levere vibrationer og fornøjelse.

I Gplug Twist er en ny generation af motorer.Den mest kraftfulde og på samme tid lydløs vibrationer.Kraftfuld og lydløs motor.Ergonomisk design.Seks vibration modes med justerbar intensitet, fra lette skælven for kraftige vibrationer.Fremstillet af medicinsk silikone, allergivenlige, blød og top kvalitet.Intuitiv kontrol.Op til 4 timers drift med en batteriopladning.Størrelse: 3,9 cm (1.54 i). 100% vandtæt.Magnetisk oplader. 3 års garanti.Travel lock (tryk PÅ og hold nede i 2 sekunder).Forsendelser diskrete

Alle vores pakker er neutrale.Ingen mærker, logoer, ingen tegn på, hvad den indeholder.Du kan være sikker på, at ingen kommer til at finde ud af, hvad du bad om.

Vi har også omfatter ikke vores lagre eller virksomhedens navn.Så ingen kan se noget om, hvad kassen indeholder.

Tilfredshed Garanti

Vi ønsker, at du skal være tilfreds med dit køb.Det er derfor, vi har kundeservice chat 12 timer i døgnet med støtte i spansk og engelsk.Hvis du har nogen problemer, uanset hvor lille den er, kontakt os og vi vil gøre alt i vores magt for at løse det.Kvalitetssikring.

Alle vores produkter er blevet gennemgået, og overholder alle EU-regler.De er 100% nyt og fremstillet med medicinsk kvalitet materiale for at sikre din sikkerhed.Kan være rolig.Shopping i vores butik.Vi ønsker at garantere sikkerheden af vores produkter, hvilket er grunden til, at de er blevet renset og forseglet i emballage.

Det er muligt at man ved at åbne det det lugter lidt, fordi det var forseglet i flere måneder.Rens det og tør det naturligt og lugten forsvinder

Hvor lang tid tager vores forsendelser tage?

Vi bruger express shipping for alle vores forsendelser.Det er derfor, du vil modtage dine vare 3-5 dage efter købet i henhold til forsendelse land.

For ordrer inden for Spanien: du vil modtage din bestilling 3 dage efter køb.

For ordrer uden for Spanien: du modtager din ordre 5 dage efter købet.

Hvor lang tid tager det at behandle forsendelser?

Vi pakkede vores ordrer indenfor 24 timer.Din ordre vil blive afsendt 24 timer efter købet.

Din mening er vigtig

Vi ønsker den højeste grad af tilfredshed muligt i vores kunder.Det er derfor, vi tager os af alle aspekter af din oplevelse.Selv om vi ikke kan vide, om vi gør det rigtigt, indtil vi ved at din mening.Hvis du er tilfreds med dit køb, efterlade os en 5-stjernet rating, og fortæl din oplevelse.

Tags: android-bil, ford e 350, android bil stereo e84, android bil dsp px6 4g, sort diy rosenkrans kæde, android bil radio w176, android-bil, ford galxy, android bil radio 2016, android bil 4 kia ceed, android bil stereo mk7

Størrelse 3.9 cm
Materiale Medicinsk Silikone
Seksuelt Suggestive No
Model-Nummer 1005001389705539
Oprindelse AU(Oprindelse)
Sjofelt Billede No

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer