Gennemsigtig varmeandig Ovnen Grill Pose Mad Tyrkiet Emballage Forseglet Pose Ristning Værktøjer, Køkken Forsyninger кухня принадлежности

t9094

kr10.90

-8.59

kr19.49

-44 %

Ny vare

Gennemsigtig varmebestandig Ovnen Grill Pose Mad Tyrkiet Emballage Forseglet Pose Ristning Værktøjer, Køkken Forsyninger кухня принадлежности

Produkt beskrivelse:

Gør grill hurtigere, lettere og renere!

Vores ovn bagning tasker er fremstillet af varme-resistent polyester materiale og kan anvendes i loftvifte ovne og konventionelle ovne (maksimal temperatur på loftvifte ovnen på 180°C, og den maksimale temperatur i ovn 200°C).

Ved hjælp af vores ovn tasker, grille vil lave mad hurtigere end traditionelle metoder og sikre, at kød, fjerkræ, fisk og grøntsager forblive fugtig og lækker.

Det sparer også rengøring i køkkenet, fordi alle de madlavning juice er indkapslet i en pose til at holde ovnen bakken og vægge rene.

Det er også meget egnet til hærdning kød, fisk, skaldyr eller fjerkræ, og kan bruges til madlavning gryderetter og ris (fx risotto).

Funktion:

Nemt at smage lækre retter:

Bare tilsæt oksekød eller kylling, nogle kartofler, gulerødder og ekstra peber, og maden bliver saftige, lækre og meget møre, og samtidig bevare fugt og smag af naturlige fødevarer.

Varmebestandighed:

Høj temperaturbestandighed på op til 220°C, er det meget velegnet til madlavning, bagning, bagning, mikrobølgeovn til opvarmning og genopvarmning i en ovn eller på brødrister.

Sikkerhed og fødevaregodkendt materialer:

Posen er lavet af materialer af høj kvalitet og indeholder ikke BPA, som kan sikre, at de fødevarer, der under tilberedningen.I Thanksgiving eller den daglige madlavning, er dette det bedste valg for kalkun, kylling, and, fugl, oksekød, skinke og fisk.Uanset om du sætte kød med soya sauce eller større kylling i denne taske, den vil ikke lække eller gå i stykker nemt.

Reducere tilberedningstid:

I næsten lufttæt betingelser, varmen vil blive koncentreret på et lille område, som kan fremskynde madlavning proces.

Ikke længere ren:

Forhindre fedt i at sprøjte, så ovn og mikrobølgeovn vil altid holdes rene.Ikke mere rodet pot skrubbe.Pak rester, smide dem væk, og alt er gjort!

Opretholde naturlige smag:

Den forseglede pose kan låse sovs og fugt i maden, hvilket gør den mere lækker og meget blød.

Specifikation:

Størrelse: 250 x 380mm

Pakken indeholder:

5/10/20/30/40/50PCx ovnen grill taske (hver grill taske er udstyret med en rem)

Tags: elektriske grill plade, barbecu grill, grill cleaner, grill rack runde, automatisk æg grill, ovn gummi tætning, barbecu, lange bbq værktøjer, bbq-japansk, disruptor

nøgle ord 1 Køkken Tilbehør
Model-Nummer køkken forsyninger værktøjer
For Antallet Ubegrænset
Funktioner varmebestandighed
Leveringstid Indenfor 3 Dage
Skibet Fra Kina
Drop skib Dropshipping,engros,hurtig forsendelse
Funktion Non-Stick
Værktøj Type BBQ taske
Materiale Plast
Mængde 5/10/20/30/40/50STK
Occation Party Hjem
Efterbehandling Ikke Coated
Kit Antal >12
Oprindelse KN(Oprindelse)
nøgle ord 2 indpakning taske
Stil Husholdnings-z
Produkt Type Tyrkiet Ristning taske

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer