Nyhed
Min.mix for 100PCS Mix Farverige Gerbera Blomst, Harpiks Cabochonslebet - Fladskærms Tilbage DIY Til Smykker Dekoration-CAB-CJ-MIXSS)

Min.mix for 100PCS Mix Farverige Gerbera Blomst, Harpiks Cabochonslebet - Fladskærms Tilbage DIY Til Smykker Dekoration-CAB-CJ-MIXSS)

t9146

kr83.60

-7.27

kr90.87

-8 %

Ny vare

Velkommen til vores butik!!!(*^__^*)

♥♥ ♥♥Læs shop startside politik, før du køber♥♥ ♥♥

Cirka Dimensioner: 10mm

disse smukke cabochons som billede.De er flad ryg, perfekt til limning!Det er stort for dit håndværk.

♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥

Package detaljer

~Varen er godt pakket med æske.Vi bruger også luftbobler pakket inde til at sikre, at ordren ikke vil blive beskadiget

~~For at sikre, at du modtager din bestilling med skattefrit eller lavere skat på import,vil vi erklære det som en "gave" eller "prøve" med en lavere værdi,hvis nogen afgifter eller gebyrer, der er købers ansvar.I skal vide dette.

♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥

Forsendelse

Gratis forsendelse

Vi kun levering af Kina Post, luftpost, til gratis fragt,har brug for omkring 20-30 arbejdsdage at ankomme.Hvis behovet for varerne hurtigst muligt, bedes vælge hurtigere forsendelse metode som DHL eller EMS,pls kontakte os og betale den ekstra fragt

1. Levering

-Ved Hurtig:

Generelt om 5-10 arbejdsdage

-Ved China Air Indlæg :

Normalt tager det omkring 20-30 dage med skib fra Kina.Måske hurtigere, nogle gange kan forsinke ankomsten for leveringen, som adskiller sig fra lande!Vi kan ikke kontrollere leveringstid og post office garanterer ikke for leveringstiden!Hvis du ønsker dine varer sendt til en anden/hurtigere metode, DHL / EMS / UPS, bedes du convo mig for nærmere oplysninger, og lad mig vide din placering.

2. Varer vil blive afsendt inden for 3-5 arbejdsdage efter betaling er modtaget.

3. Hvis du ikke har modtaget den vare, på Leveringstid , Bedes du kontakte os via e-mail, hvis du har spørgsmål ,er normalt, din mail vil blive besvaret inden for 24 Timer.Hvis du stadig ikke har fået svar efter 24 timer, bedes du tjekke din spam af din e-mail boks.Vi vil gøre vores bedste for at give dig den bedste løsning med kommunikation.

4. Vi leverer til Teambu.dk ' s adresse.Sørg venligst for, at din adresse i Alixpress er matchet med din shipping adresse, før du betaler.

5. Internationale Købere, - Bemærk Venligst:

1: importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

2: tjek Venligst med din land toldsted til at bestemme, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥

Hvis du har nogen spørgsmål,send mig venligst besked.Jeg vil hjælpe dig med at løse ethvert problem,

tak!!!

Returret

Alle vores tilbud er bakket op af en 100% tilfredshed garanti,hvis nogen reson du ikke er tilfreds ,kan du returnere varen til os i dens oprindelige condiion for en refusion eller ombytning.

1. Tilbagebetaling eller erstatning anmodning er kun tilgængelig, anmodninger inden for 1 uge efter modtaget pakken & returnering af varen, som den samme tilstand som modtaget.

2. Kontakt os for at få et afkast.Dit navn, auktion antal, og årsagen til returneringen skal medtages i e-mailen.Alle elementer, der returneres, skal indeholde alle de originale emballage.

3. Bemærk pak produkter nøje.Produkter, der returneres, vil blive testet og en ny udskiftning vil blive sendt til køber, straks når der konstateres defekte.I tilfælde af, at en passende erstatning er ikke til rådighed, så en vil blive refunderet.Fragt, håndtering og forsikring gebyrer kan ikke refunderes.

4. Hvis varen ikke er defekt, vil varen blive sendt tilbage til køber på købers regning.Varer, der returneres uden RMA-nummer for, vil blive afvist og returneret til afsenderen.Køber er ansvarlig for Alle Afkast Porto og forsendelsesomkostninger.Køber er ansvarlig for ekstra forsendelsesomkostninger for varer der returneres nægtet og/eller ikke kan leveres.Vi må ikke acceptere nogen tilbage uden en tilladelse nummer på feltet eller etiketten, det er at blive sendt tilbage i.

Feedback

1. Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med de varer, du har bestilt, kan du efterlade feedback.

2. Feedback er vores liv, før du forlader en neutral eller negativ feedback, bedes du kontakte os for at få en bedre løsning.Vi vil svare på alle henvendelser så hurtigt som muligt.På forhånd tak for din tålmodighed.Lad ikke Negative feedback, uden at spørge os om hjælp.Bedes du kontakte os først, hvis du har enhver problem.

Vores Emballage

Tak for din støtte !!! (*^__^*)

Tags: 8s kæde, kunstig blomst gerbera, bb bmx, cykel kæde aftrækker, cykel cnc, ybn, pelsjæger, 7075 aluminium legering, cykel kæde rød, 1 hastighed

Materiale Harpiks
Lejlighed Ferie Dekoration & Gave Home &Dekoration & Souvenir & Jul
Element Type Perler
Bruger Øreringe & Armbånd &Halskæder& Vedhæng&Telefonen Dekorationer
Element Vægt 0.2
Flad Bagside Flad Bagside
Tilstand Høj Kvalitet og Helt Nye
Bøde eller Mode Mode
Model-Nummer CAB-CJ
Item Form Runde Form
Farve Blandede Farver
Mærke XINER
Emne Diameter 0
Ydre Diameter 0
Uden Hul Uden Hul

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer