Vinter Varm Bird Nest Hus Hængende Hængekøje Velvet Skur, Hytte Finch Bur Hideaway Q0KA

t9281

kr45.25

-10.59

kr55.84

-18 %

Ny vare

100% helt nye og høj kvalitet

OOTDTY

Funktioner:

1.Vores fugl reden er lavet af høj kvalitet bomuld, bløde design gør rede mere varme for at holde dine papegøjer eller fugle væk fra den kolde vinter og give din dejlige komfortabel hytte til resten, skjule, lege og sove.Og den lyse farve vil tiltrække din fugl er opmærksomhed og interesse.

2.Dette fuzzy reden er designet med et hul i den ene side, der er bekvemt for fuglene at komme ind og ud.På samme tid, kan det beskytte dem fra vinden i det kolde vinter for at gøre dem varme og give dem en følelse af sikkerhed .

3.Der er to kroge på toppen af birdhouse, som er nemme at hænge og nem at installere.De kan være direkte forbundet til toppen af buret eller hænges på grenene.Hvad mere er, vores bomuld birdcage kan være hånd-vasket eller maskin-vaskes let.

4.Buret hængekøje er et must-have for fuglebur, som er perfekt til golden sun papegøje, munk papegøje, papegøje, grå papegøje, amazon papegøje, mini-con papegøje, Senegal papegøje, cockatoo legetøj, ara legetøj, conures, lorikeet, Alexander papegøje osv.

Specifikationer:

Materiale:Bomuld Blanding,Plys

Mønster:1#:Med Hul; 2#:Nej Hul

Størrelse: S, M, L

S:17cmX10cmX11cm/6.69inx3.94inx4.33in

M:24cmX14cmX15cm/9.45inx5.51inx5.91in

L:29cmX19cmX19cm/11.42inx7.48inx7.48in

Farve: Blå,Rød,Gul

Antal: 1 stk

Bemærk: 1.Tillad 0-3cm fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

2.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Pakken indeholder:

1 x Pc Papegøje Habitat(Ingen retail package)

Tags: fjer ugle, Fjer, falske nai, - arkføderen due, blonder med fugl, afrikanske grå papegøje bur, fuglefoder indehaver, fugl reb toy, vogel swing, finch

Materiale Andre
Oprindelse KN(Oprindelse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer