100PCS/Masse Halskæde Tilfælde, Display Smykker Gave opbevaringskasser Sort/Rød/Pink Velour etui Organizer 6*7.8*3.3 cm

t9336

kr827.24

Ny vare

Størrelse:6*7.8*3.3 cm

Farve:Som billede

Kun boksen, ikke omfatter de smykker!

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 6 dage, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Vi i henhold til den faktiske logistik transport tilstand, den hurtigste form for transport for dig at sende varer, skal du vælge mere passende transport-kanal.For eksempel: federal/DHL/UPS/TNT.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Tags: huawei nova mappe, gears war 3d-shirt, jakke kvinder apple, chips 288 genanvendelige, diesel pumpe 110l m, gigapower 110 brændstof, ereader android os, guccii skjorte tiger, dækker lg g4 snoopy

Lejlighed Bryllup & Engagement
Mønster INGEN
Materiale Plast

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer