Nyhed
20 i en multifunktionel skruenøgle af snefnug skruenøgle multifunktionelle kombination EDC skruetrækker udendørs bærbart værktøj

20 i en multifunktionel skruenøgle af snefnug skruenøgle multifunktionelle kombination EDC skruetrækker udendørs bærbart værktøj

t9410

kr49.82

-49.82

kr99.64

-50 %

Ny vare

For det første, om ordren

1. Hvis du ikke er i stand til at betale med det samme, efter at auktionen slutter, vent et par minutter, og prøv igen.Betalingen skal være gennemført inden for 3 dage.

For det andet, på transport

1. Når betalingen er bekræftet, vil ordren blive behandlet til tiden.

2. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresse.Din ordre adressen skal matche din shipping adresse.

3. Det viste billede er ikke tale om et egentligt projekt, og er kun til reference.

4. Transport tid af den service er fastsat af operatøren, undtagen weekender og helligdage.Leveringstider kan variere, især i ferier.

5. Hvis du ikke har modtaget varerne i løbet af denne periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore varer, og svare så hurtigt som muligt.Vores mål er kundernes tilfredshed!

For det tredje, feedback

1. Da din mening er meget vigtig for os, hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester, vi oprigtigt opfordre dig til at forlade os positiv feedback.Bare et minut.Tak!Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter og services, bedes du kontakte os, før de forlader en negativ og neutral feedback.Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine krav.mange tak!

Bemærk!Vi er internationale sælgere i Kina.vent venligst tålmodigt!Vær venlig ikke at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål eller specielle ønsker.På grund af tidsforskellen mellem os, vil vi svare inden for 24 timer, tak for din forståelse.

velkommen til vores butik!Glade shopping!Held og lykke!

Tags: multi skruenøgle, edc gadget, edc, nøglen til multi-værktøj, multi pocket værktøj, edc multi værktøj, edc lomme, edc pocket værktøj, pocket værktøj, edc værktøj

Brugerdefineret behandling Ja
Mærke BENYS
Produkt kategori Skruenøgle
Type Multi-funktion skruenøgle
Materiale 420 # rustfrit stål
Item 383
Oprindelsessted Kina
Vægt 80g
Model-Nummer 20-i-en multi-formål skruenøgle skruenøgle af snefnug
Funktioner Eksplosionssikker
Størrelse 80*80*6.5 mm
Farve Sort, Stål farve

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer