Voor Zonnebril Vissen Gruppe Camping Wandelen Rijden Fiets Brillen Sport Fietsen Glazen Voor Mannen Vrouwen Ourdoor Schaduw Sport

t9497

kr12.72

-12.29

kr25.01

-49 %

Ny vare

746) Størrelse: 155 mm lang, box 145 mm 50 mm høj

Betalingsmetode

Vi kan kun acceptere en Spærret konto, kreditkort, Western Union.

Begge Bedes betale inden 7 dage efter bestilling.

Forsendelse Vilkår Og Betingelser

Standard Service er Kina post, luftpost, Hong Kong post air mail.

Expedited Service er Kina post EMS.

Vi skib fra mandag til lørdag undtagen på helligdage.Begge bedes du sende os en e-mail, INDEN betalingen, hvis du ønsker at løse det og ændre det.

Standard tager omkring 18 til 25 arbejdsdage.Lad det dog, at denne Service er IKKE spores.

Expedited Service tager omkring 10 til 15 hverdage.Det er en spore døren, og dit land posthuset hjemmeside For Kina EMS hjemmeside.

Leveringstid under ferie sæson (Jul, Kinesisk nytår etc.) det kan være længere end sædvanlig tid.Både du tilføje enl anden 5 til 10 dage, samt en-forsinkelse.

Returnerer Udtrykket

Hvis du er enl defekt vare er modtaget, en software, som kunden, op til 7 dage fra datoen for modtagelse af anmodningen om tilbagebetaling af bytte for en ny.

Hvis du er en software, da en forkert vare, varerne skal returneres i original og ubrugt stand, og der skal også være i sin originale boks og emballage.

Vi er ikke restitutioner, udveksling på grund af ændring i sindet.Læs hele den beskrivelse, som er en guide til dig for at byde.Mens hvert skridt har derefter synes at være, at, vil Vi sende den korrekte vare, der vil blive lejlighed, når du kan have elementer, der er til at dø, vi er den virksomhed, ud fra den beskrivelse.I den situation, Vi beder om, at du straks kontakte os opfyldt i os, så Vi kan rette op på situationen.Din tilfredshed er meget vigtigt for os, da Vi værdi for Din virksomhed.

Om Os

Efter 4 år vellykkede skud på eBay, besluttede vi at gøre vores nirvana til at genstarte den.I øjeblikket er vi specialiserede i Women 's og Kids \ 'Mode.Vi værdsætter at den enkelte kunde samt engros-kunde.Vores lager er beliggende i Yiwu, den største lille råvarer på markedet i Kina.Vi tilbyder vores kunder rygsække besparelser i forhold til, præmierne vil blive tilbudt døren til en traditionelle detailhandlere for lignende af samme produkt.Vi har masse.give indfødt-talende kundeservice på engelsk, fransk, tysk, og mandarin-Kinesisk.

Tøv ikke med at kontakte betalt os for det, og når du foretager dit køb.Vi er forpligtet til 100% kundetilfredshed.Vi har vores indsats er blevet mødt med en fantastisk service, 100% fuld penge tilbage, og da en kunde tilfredshedsgaranti.

Bud Med Sand Tillid!

Tags: sunglasses foil, gqfas sunglasses, mænd solbrille, sungless, gucci solbrille, søde solbrille, suglass, colnels solbriller, bolato solbriller, tin solbriller

Brillerne Type Solbriller
Linser, Optiske Attribut UV400
Navn På Afdeling Voksen
Velegnet Til Ansigt Runde Ansigt Lang I Ansigtet Firkantet Ansigt Ovalt Ansigt
Certificering INGEN
Ramme Materiale Polycarbonat
Mærke HAIMAITONG
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mode Kvinder,Kvinder,Dame,Mænd,Mænd
Køn MÆND
Modelnummer IPHIAVMP3455
Solbriller Rejser,Udendørs, Driver,Fiskeri, Kørsel
Stil mode,sport
Element Type Briller

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer