Senen Rem Udendørs Sport Letvægts HighSweat Absorption Justerbar Kører Fitness Beskyttelse Reducere Presset På Knæet Protector

t9564

kr13.85

-4.39

kr18.24

-24 %

Ny vare

Funktioner:

Tryk Indre Pad

Den indre pad pres design effektivt øger stabiliteten af tibia, og rigtigt kan justere trykket i henhold til graden af overarm skader, forebygge knæleddet fra at blive beskadiget på grund af stort pres, og korrekt justere trykket til at forhindre knæ skade, der er forårsaget af overdreven tryk.

Åndbart Materiale

Den patella rem ejer garn og den kompakte struktur design, der er udstyret med den komfortable stof, sved absorption højere end de traditionelle materialer, kroppen vanddamp er rettidig frigivet, og elasticiteten er god, så brugeren kan bevæge sig frit.

Magic Stick Forstærkning

Ved hjælp af et godt materiale til at gøre magic stick, der effektivt forbedrer holdbarheden af den magiske stav, den magiske stav vil ikke ridse huden og tøj, magic stick er stærk, og det er ikke løst for lang tid.

Støtte Fast

Den rem, der understøtter skinnebenet op og ned, som bedre kunne støtte benene til at reducere udøve pres, og stabiliserer beskyttelse.

Dæmpning Friktion

To justerbare pres bælter på ydersiden giver ingen yderligere pres på den kalv bag knæet.

Specifikationer:

Type: Patella Rem

Antal: 1 STK

Materiale: Neopren, Nylon, OK Stof

Farve: Sort/Mørk Blå

Strap Size: 17.0*7.8 cm/6.7*3.1" (L*b)

Magic Stick Længde: 31.0 cm/12.2 tommer

Vægt: 38.0 g/1.3 oz

Package:

1* Patella Rem

**Vores service**

Vi støtter Drop shipping og Engros.

Hvis du har nogen problemer, når du har modtaget pakken,pls føle sig frit til at kontakte os i stedet for at åbne den tvist eller forlader en negativ feedback.

**Opmærksomhed For Russiske Venner**

1. Angiv venligst dit fulde navn, herunder dit fornavn, mellemnavn og efternavn, når du foretager betalingen.

2. Udfyld din korrekte adresse herunder din Lejlighed Nr., Gade, By, Region og land.Ellers vil din pakke vil sandsynligvis være tilbage!

3. Vi er ikke ansvarlige for DINE FEJL.

**Hvorfor købe fra os??**

Fabrikken salg, den bedste kvalitet og konkurrencedygtige pris!

godt tjekke hvert enkelt Produkt, før skibet ud!

Forsendelse :

1. Vi sender til hele Verden, undtagen Kina.

2. Ordrer, der blev behandlet inden for 24-48 timer af betaling kontrol.

3. Før du køber, skal Du sørge for, at din adresse er korrekt.Eller ikke, bedes du rette det, før betaling.

4. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

5. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

Betaling :

1. Vi accepterer Alipay,Og alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2. Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

3. Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen.Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Garanti :

1. 12 måneders producentgaranti .Købe med tillid!

2. Hvis du ikke er tilfreds, når du modtager din vare, bedes du returnere det inden for 30 dage for at få en ny eller pengene tilbage.Kontakt mig venligst inden du vender det.

3. Defekte varer SKAL rapporteres, og der returneres til os inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.

4. Retur fragt betales af Køber.

Politikker :

1. Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

2. Alle e-mails vil blive besvaret inden for Én arbejdsdag.Hvis du ikke modtager vores svar, bedes du venligst igen sendt din e-mail og vi vil svare dig så hurtigt som muligt.

Tags: knæ tandbøjle, knæ, knæ patella støtte, knæstøtte, knæ patella, bandet knæ, knæ patella rem, bælte knæ, tandbøjle knæ støtte, knæ-senen

Alder Voksen
Materiale Neopren, Nylon, OK Stof
Model-Nummer Patella Rem Benbeskyttere
Funktion 1 Høj Sved Absorption Dobbelt Pres
Indslag 2 Stærk Elasticitet, Slidstyrke Åndbar

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer