3D-Style kulfiber Front Kofanger Læbe Spoiler Til BMW 3-Serie GT F34 M-tech M Sport Pakke-2018

t9625

kr1 328.60

Ny vare

Beskrivelse: 3D-Style kulfiber Front Kofanger Læbe Spoiler Til BMW 3-Serie GT F34 M-tech M Sport Pakke 2014-2018

Montering : BMW 3-Serie GT F34 M-tech M Sport Pakke 2014-2018

Materiale :Carbon fiber

Installation : for det Første gælder det glas lim på den selvklæbende position i front læbe; lim front læbe under kofangeren, og så skrue det op fra bunden fra den forreste kofanger (skrue huller kan også være indstillet på forhånd); Professionel installation anbefales.

Vigtigt: Når du modtager varen, bedes du inspicere dem på stedet eller inden for 24 timer. 1. Hvordan til at bekræfte, om dette produkt passer til min bil eller ej?

Hvis du ikke er sikker på, om det produkt, der passer til din bil, er du velkommen til at kontakte os, og send os din bil billeder(forside, bagside og hele bilen billeder) , vi har professionelle tekniske ingeniør til at kontrollere montering for dig.

2. Er det virkelig 100% fuld carbon fiber materiale og tør carbon?

Vores varer er våde carbon, som er et lag af ægte carbon og et lag af multi-axial stof klud./ Overfladen er af kulfiber, men vi kan også tilbyde 100% tør kul for særlige poster!

3. Er maleriet indgår/kan du give maleriet?(For glasfiber materiale(FRP) )

Vi er den producent, så de produkter, der vil være med en grunding grå eller sort farve, har vi ikke at male så godt.Vi stærkt anbefaler dig at male det på den lokale bil ændring shop efter installationen er færdig.For at undgå farveforskel og ridser under forsendelse eller installation.

Sørg for, at den leveringsadresse, du giver ved kassen og paypal, er korrekte.(Dit Fulde Navn ,Detaljeret og nøjagtig adresse,Telefonnummer)

Vi er ikke ansvarlige for uanbringelige-adresser.

Vi vil ikke forfalske fakturaer eller forsendelse etiketter under nogen omstændigheder.

1. Hvor meget skat vi er nødt til at betale?

I USA marked: Alle elementer behøver ikke at betale en importtold, hvis den samlede faktura er mindre end 1000USD, som vores faktura beløb vil blive 200USD, så i USA markedet, behøver ikke at betale skat.

I Australien marked: Alle elementer behøver ikke at betale en importtold, hvis den samlede faktura er mindre end 1000AUD, som vores faktura beløb vil blive 200AUD, så i USA markedet, behøver ikke at betale skat.

I Europæiske lande: Alle de elementer, der har brug for importafgifter, der er 35-45 euro baseret på vores lille faktura.

2. Er den SKAT, der indgår i den for opladning?

Køber er ansvarlig for at betale eventuelle lokale Told-skat.Hvis din vare blev returneret på grund af told spørgsmål, kan vi kun refundere KONTO, så bedes du spore din pakke hele tiden, når der kommer told spørgsmål, så kontakt dem i god tid for at undgå at de vender tilbage, eller vi kan kun refundere post en del, når der returneres.

Hvornår kan jeg modtage pakken efter betaling?

Det vil tage os 3~5 arbejdsdage til at gøre inspektion & pakning & arrangere forsendelse.

Sendes af EMS, varerne skal 7~10 arbejdsdage for levering.

Leveret af Fedex/DHL/TNT/UPS, de varer, der har brug for 5~7 arbejdsdage for levering.

1. Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke er tilfreds med varerne?

1) Efter modtog varer, hvis du ikke er tilfreds, kan du kontakte med vores tjeneste pige for returneringen, vil vi betale tilbage shipping gebyr, hvis det er vores problem.

2) Hvis det er lidt ridset under transport, vil vi have reparation instruktioner og foretage kompensation for dig.

3) Hvis det er slemt beskadiget under forsendelsen, bedes du tage billeder af de beskadigede dele til os og vi vil gøre fuld refusion eller ombytning til en ny for dig.

2. Når varer er blevet bekræftet af køberen, køber er ikke tilladt at ansøge om en refundering under transit.

Årsag: Efter varen er sendt ud, de kan ikke gendannes på den måde

3. køber modtager varer, der er i god stand, hvis køberen ønsker at ansøge om en refusion:

1) fragt frem og tilbage-betales af køber.

2) Gøre en god pakke i henhold til emballage stilarter af de modtagne varer for at sikre sikkerheden for de returnerede varer.

3) Den / de returnerede varer skal sendes tilbage samme måde, som de blev leveret.

4. Andre tvister, der er forårsaget af objektive eller subjektive faktorer

1) Vores produkter er produkter til bil ændring, og de kræver, at professionel ændring teknologi til korrekt installation.Hvis køber finder nogle ikke-specialiserede ændring butikker eller købere installere produkterne, hvilket resulterer i det produkt, der ikke nåede det forventede installation effekt, i dette tilfælde, at vi ikke er enige med tilbagelevering eller tilbagebetaling.

2) Dele til bilen ændring dekorationer.Hvis produktet ikke kan nå det niveau af købers personlige tilfredsstillelse og købere ansøge om en refusion eller returnere, i dette tilfælde har vi ikke accepterer det.

3) produkter til bil ændring tilhører vores virksomhed og de skal installeres i overensstemmelse med vores instruktioner.Nogle gange er det nødvendigt at ændre visse dele af det oprindelige køretøj, såsom fjernelse af kofangeren eller afskære en lille del af det at fuldføre installationen.Hvis køberen er midlertidigt tilbageholdende med at foretage de ændringer, vi vil ikke være ansvarlig for installation eller modtage refusion.

Tags: bmw m-tech, håndtaget bmw f34, bmw f34 splitter, f34 gt, cadillac spoiler, bmw f34 gt kofanger, kalender bmw f34 gt, mat bmw f34, hi-tech, hule tech

Model Navn Forreste kofanger læbe spoiler
Element Type Kofangere
Model År 2014-2018
Specielle Funktioner Øge stabiliteten ved høje hastigheder og viser rundt
Materiale Type Carbon Fiber
Mærke ZKU Ombyg
Bil Model BMW 3-Serie GT F34 M-TECH(M Sport Pakke)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer