Nyhed
Støvsuger Tilbehør, Gulvtæppe, Dyse Ønske om AR 471 Galaxi-Kompatible Antic Absorberende Hood HT-EMC0018-225

Støvsuger Tilbehør, Gulvtæppe, Dyse Ønske om AR 471 Galaxi-Kompatible Antic Absorberende Hood HT-EMC0018-225

t9852

kr174.41

Ny vare

Samme Dag, Hurtig Forsendelse Fordel

Produkt features;

En Kvalitet Ugle Absorberende Hood -Det er en IMPORT PRODUKT, der passer til de angivne støvsuger model. -Parkering position klo vil hjælpe med at løse de absorberende hovedet på din maskine. -Giver en høj flot performance med bred suge-kanaler. -Takket være sin pedal, der kan bruges med en pensel på hårde gulve og uden en pensel på tæpper. -Den glider let på enhver overflade tak til de hjul, der under det.

"De dimensioner af det produkt, der er som denne." 0.41 G LÆNGDE = 27 BREDDE = 10 HEIGHT = 7

Pakke Inkluderet:

-1 En Kvalitet Ugle Absorberende Hætte

Vær opmærksom på at Ting;

* Hvis du ind i det mønster, der er på etiketten i henhold til din støvsuger og placerer din ordre, vil du ikke have nogen problemer.

* Hvis du er usikker på, om det produkt, du ønsker at købe, er egnet til din støvsuger eller ikke, vil du blive informeret om de oplysninger om overholdelse af hvis du sender os det mønster, der er oplysninger på etiketten i henhold til din støvsuger.

* Vores produkter er pakket på en måde, der ikke vil blive beskadiget, og cents med faktura.

* De nævnte mærker og modeller navne er skrevet for at angive de mærker og modeller, med hvilke produkter, der er kompatible.Der er ingen business partnerskab med de nævnte mærker.

Tags: guld rosenkrans, batteri huawei p6, grøn rosenkrans, religious rosary, christian rosenkrands, kæden rosenkrans, træ-gaveæske med lås, book kabinet, rosenkrans hvid, på tværs af rosenkransen

Mærke Parmis
Oprindelse TR(Oprindelse)
Vakuum Del Type Slanger

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer