Nyhed
Gratis Forsendelse !! Oprindelige Ægte L820 hovedyrelsen Mor yrelsen MCU Vigtigste PCB-Kort Slot yrelsen For Nikon Coolpix L820

Gratis Forsendelse !! Oprindelige Ægte L820 hovedyrelsen Mor yrelsen MCU Vigtigste PCB-Kort Slot yrelsen For Nikon Coolpix L820

t9854

kr310.84

Ny vare

Kære Venner Køber: Velkommen til PT Industri butik!Butikken er beliggende i den største i Asien elektronik marked i Shenzhen, forpligtet til digital kameraer og videokameraer SLR kamera reparation dele.Vi er engageret i at digitalkamera SLR kamera reparation branchen i mange år, med en bred vifte af reservedele til levering.Vi kan give en masse reservedele,Main Board, LCD, flex kabel, CCD, Linse og Så videre.Butikken sælger varer, der har den bedste garanti service.For bulk ordrer, kontakt os venligst!

Skype: hujun000000126

Om Os: Vores teknikere har mere end ti års erfaring i digital kamera reparation industri.Vi har givet vores kunder med en høj grad af tilfredshed for vores produkter og tilfredshed.Vi kræver, at vores service til at være hurtig, så vi sikrer, at vores reparationer tage længere tid end 48 timer, og at vores produkter skal være afsendt senest 5 hverdage efter købet.Vores produkter er kvalitet garanteret!De er afsendt til vores kunder i helt ny stand!Vigtigst er det, at omkostningerne for vores produkter og tjenester er indstillet til rimelige priser!Vores mål er at yde den bedste service for vores kunder og for at opnå 100% tilfredshed fra vores kunder

Betaling: Vi accepterer Alipay,TT,Western union,Moneygram osv.vælge den mest bekvemt for dig.Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.Forsendelse & Pakke:

Skib til USA via Epacket det kan tage omkring 7 - 15 hverdage med tracking nummer.

Varen vil blive afsendt indenfor 24 timer, så snart din betaling er bekræftet.Vi vil IKKE være ansvarlig for eventuelle forsinkelser ved levering, herunder, men ikke begrænset til toldmyndigheder porto kontrol, strejke, force majeure mv.Købere er ansvarlig for enhver brugerdefineret/told, skatter og afgifter, der er afholdt i dit land.Tilbagevenden & Exchange Politik: Returnere eller bytte understøttes kun én.Varen tilbage, skal den være, som den er modtaget,ikke anvendes,ikke åbnede,ikke er beskadiget.Køber er ansvarlig for Alle Afkast Porto og forsendelsesomkostninger.Køber er ansvarlig for ekstra forsendelsesomkostninger for varer der returneres nægtet og/eller ikke kan leveres.

Feedback: for at give dig en bedre service, bedes du behandle transaktionen retfærdigt.Feedback er vores liv, før du forlader en neutral eller negativ feedback, bedes du kontakte os for at få en bedre løsning.Fordi, vi også overveje en NEUTRAL feedback som NEGATIV feedback.

Kontakt: Hvis der er nogen spørgsmål,er du velkommen til at kontakte os via Teambu.dk.vi vil svare dig inden for 24-48 timer,undtagen helligdage.

Hvem er Vi: Vi er en manufacurer for kameraet reservedele,vi er velkomne, både på detail-og engros-kunder,hvis du har brug for med stor mængde,så tøv ikke med at kontakte os for at få en bedre pris

Varm prompten:

1. når du placerer en ordre, skal du bekræfte klart, hvad du har brug for, og vores billede er det samme for igen.

2: på grund af digital tilbehør, mængde, der er for meget, det lykkedes ikke at uploade, kære i vores butik kunne ikke finde det produkt, du har brug for, bedes du kontakte kundeservice.

3: vores butik sælger vedligeholdelse klasse tilbehør til vedligeholdelse og teknisk personale, før du køber, skal du afgøre at købe et godt kamera symptomer,

4.Fordi disse er de reservedele, bedes du bekræfte, godt kamera fejl, købere for dom, skyld, køber de forkerte dele, vi ikke kan vende tilbage, tak for din forståelse.

5.symptomer på fejlvurdering, denne butik er ikke ansvarlig for.Hvis du har brug for hjælp, bedes du kontakte kundeservice, vi helhjertet for din service.

6: køb produktet efter modtager, føler, at der er noget galt med produktet, efter installation, kontakt venligst kundeservice på vores gratis teknisk vejledning.

7: butikken, vi har kun "PT Industri" ordren angiv tydeligt "PT Industri" og LOGO .De andre butikker uden "PT Industri" af ord er ikke vores butik.

8: Produkter, der sendes ud efter købere, kan du være sikker på at overvåge de transportoplysninger, i tide med et enkelt nummer til den lokale postale undersøgelser, for at forårsage unødvendige tab.Den postale levering ikke er nogle lande købere, skal du være sikker på, at personligt med enkelt nummer til den lokale post til afhentning.Håber du kan købe og bestille produkter glade i vores butik,Vi forventer Også at etablere lang tid venligt samarbejde med dig.Bestille Flere Produkter på en gang kan diskutere mere rabatter med os,tak for din vælger og har tillid til os!

Tags: nikon coolpix l820 lcd -, knap nikon coolpix l820, l 340, kamera nikon coolpix l820, nikon p1000, dække nikon coolpix l820, l310, l830, nikon p520, nikon coolpix l820 guide

Model-Nummer l820

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer