Motorcykel Kæde Strammer Skyder med spoler kit for Suzuki GSXR600 GSX-R750 2011 2012 2013 2016 Guld&Sølv

t9870

kr479.36

Ny vare

NY forbedret udgave!!

Beskrivelse

Kæden justeringsanordninger, som har SwingArm Spole, der er installeret på, at det er bearbejdet fra et fast stykke, CNC bearbejdet af billet 7075 Ergal og 6082 legeringer, anodiseret sammen med rustfri stål beslag, der muliggør præcis indstilling første gang, hver gang.

For at justere blot slå den lille skyder i hånden, hvilket er små led, der klikker når de drejes, og en metrisk skala er stemplet ind i legeringen, så du kan opnå 100% præcis linje op af venstre og højre sider.Med et slankt race design, kæde justeringsanordninger er perfekt for både bane og vej.

Funktion

- Letvægts design lavet fra billet aluminium og anodiserede Farver.

--Klar,Let at se justering mærker for at sikre korrekt hjulsporing.

--Dens stilfulde design er perfekt til at dekorere din motorcykel.

- Ingen Installation, Instruktion,Ingen ændring er nødvendig.

Produkt Detaljer

-- Betingelse: 100% Helt Nye

-- Materiale: CNC Aluminium + Rustfrit Stål

-- Farve: Som Vist På Billedet

-- Overflade: Anodiseret

-- Type:Kæde Justeringsanordninger Tensioner med Paddock Spoler

Pakke Inkluderet

1 par bagakslen Blok Kæde Justering (Venstre og højre side)

Farve: som vist på billedet.

Ansøgning: Suzuki GSXR 600 / 750 2011-2012-2013-2014-2015-2016

Vigtig Bemærkning

1.I tabellen nedenfor er de mest almindelige cykel modeller.I hvert enkelt tilfælde, før du bestiller, bedes du kontrollere de dimensioner, som det oprindelige produkt (OEM)

2.Tillad 2-3cm fejl på grund af manuel måling

3.Item farve, der vises i billeder kan vise en smule anderledes ud på din computer skærm, da skærme er ikke kalibreret samme

4.Instruktion ikke inkluderet i prisen.Tjek venligst og sørg for, at størrelsen og montering omhyggeligt!Hvis du har et problem,er du velkommen til at kontakte os!

Billede visning

Bemærk:

Der er mange variabler, der er involveret i anodisering proces.Dine dele kan variere lidt i farve fra fotos.De kan blive lidt mørkere eller lysere, så det er umuligt at gengive den nøjagtige samme anodiseret farve, hver gang vi har disse fremstilles.Betaling

* Giv din info nedenfor for order processing:

Sørg for at fortælle os, FARVEN på din bestilling + din cykel mærke, MODEL, ÅR + TELEFON # i Alipay bemærk!!!

* Alipay er den eneste online betalingsmetode, som vi accepterer.Sørg for at du har en gyldig/bekræftet Alipay-konto, før budgivning.

* Betaling skal ske indenfor 2 dage efter auktionen slutter.Ikke Betalende tilbudsgiver vil være i rapport til Teambu.dk.

* Køber fra Brasilien, Bedes du give din Skattemæssige ID-nummer. (uden at dette har Skattemæssige ID -#, vi kan ikke sende til Brasilien).Forsendelse

LAND

FRAGT LEVERANDØR

LEVERINGSTID

FORSENDELSE OMKOSTNINGER

Europa, USA, Canada, russisk

Kina Post / Singapore Post og andre kurerer

10 – 30

(arbejdsdage)

Gratis Forsendelse

Bemærk:

1. Toldbehandlingen er den ekstra tid, fortoldning forsinkelse er ikke omfattet af sælgers kontrol.

2.Købere skal betale ekstra gebyrer i tilfælde af at leverancen er i meget afsides område( addtioanl afgifter, der er omfattet af rederiets endelige bekræftelse).

Internationale Købere,-Bemærk Venligst:

1. Importafgifter, skatter og afgifter, forsikring, gebyrer er ikke inkluderet i varens pris.Disse afgifter er købers ansvar.

2. Skal du tjekke med dit lands skikke office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.Form af Salg

Alle varer solgt af os er ved at blive beskrevet med henblik på at de bedste af vores evner, er så nøjagtige som muligt på vores side.Men for at undgå eventuelle forglemmelser, jeg høfligst anmode om din hjælp til at hjælpe os med at gøre dette til en gensidigt tilfredsstillende transaktion ved en grundig gennemgang af post beskrivelse og fotos, og beder alle spørgsmål inden budgivning.

1. Tøv ikke med at kontakte os til enhver tid, før og efter dit køb, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed.

2. Vi er tilbage på vores engagement med fremragende service, 100% fuld tilfredshed eller pengene tilbage og en kundetilfredshed garanti.Kontakt Os

Hvis du har nogen spørgsmål, er vores Kundeservice stabe du velkommen til at kontakte os.Vi bestræber os på at besvare alle spørgsmål og løse eventuelle problemer så hurtigt som muligt.

Åbningstider: Kina Tid, GMT+8:00

Mandag - Lørdag 8:00 Til 18:00

Bemærk:

1.Vi forsøger vores bedste for at besvare dine e-mails så hurtigt som muligt, men på grund af høj mængde af daglige indgående e-mails og tidszone forskel, kan vi ikke være i stand til at svare på dine e-mails straks.Tillad 1 arbejdsdage for os at følge.Hvis du ikke modtager et svar fra os, bedes du tjekke din e-mail og sikrer at din postkasse ikke har nået fuld størrelse.

2.På grund af nogle ISP SPAM filter indstillinger, kan du ikke være i stand til at modtage vores svar, hvis du har problemer med at modtage vores e-mails, skal du muligvis bruge en anden e-mail-konto til at kontakte os.

3.Bedes du give os mulighed for at løse ethvert problem.Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bedste for at løse de problemer,.Venligst e-mail os, inden de forlader nogen negativ feedback eller åbne nogen tvist om Alipay.

Tags: sy kit, spolen klip, spolen til floss, cross stitch værktøj, spolen floss, max broderi, spolen, sy ting, broderi tilbehør, spolen bror

Item Længde 19.6cm
Materiale Type 6061 T-6 billet aluminium
Mærke HUIHUANMAD
Model Navn HH03-04
Item Bredde 8.3cm
Item Højde 6.2cm
Element Vægt 0.65kg
Element Type Kæde Sæt

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer