2,4 Cm Søm Tætning Stempel Blomst Type Skraber Søm Gennemsigtig Tætning Negle Alle Håndtag Håndtag Stempel Mesh Blomst Skraber

t9945

kr7.14

-2.14

kr9.28

-23 %

Ny vare

Beskrivelse:

Materiale:Silica gel

Egnet til forskellige størrelse designs

Mængde:1 sæt

Størrelse:2,4 cm

Køn:Kvinder

Nemt og hurtigt for DIY nail art

100% helt nye og høj kvalitet.

Pakke Indhold:

1 Sæt Nail Art Stamper

P ayment Metode

Vi kan kun acceptere en Spærret konto,Kreditkort,Western Union.

Du bedes betale inden 7 dage efter bestilling.

Returnerer Sigt

I tilfælde af, at du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny.

I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.

Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet.Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud.Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen.I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation.Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Om Os

Efter 4 års succes med at sælge på eBay, besluttede vi at begynde vores nirvana.Vi er i øjeblikket speciale i Kvinder?s og Barn?s Fashion.Vi værdsætter at den enkelte kunde samt engros-kunde.Vores lager er beliggende i Yiwu, den største lille råvarer på markedet i Kina.Vi tilbyder vores kunder fantastiske besparelser i forhold til priser, der tilbydes af traditionelle detailhandlere for lignende eller identiske produkter.Vi leverer indfødt-talende kundeservice på engelsk, fransk og Kinesisk.

Tøv ikke med at kontakte os til enhver tid, før og efter dit køb, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed.Vi er tilbage på vores engagement med fremragende service, 100% fuld tilfredshed eller pengene tilbage og en kundetilfredshed garanti.

Bud Med Tillid!

Service & Feedback

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Tags: mønster blomst frimærker, inlovearts blomst frimærker, farve blomst frimærker, silicium stempel, plade stempel, store stempler blomster, fine blomst, frimærker, stort træ stempler blomst, gummi stempel, sæt stempel

Type Andre
Mængde 1 Pc
Enhed Type Sæt
Oprindelse KN(Oprindelse)
NETTO VÆGT 22g
Element Type Negle Behandling
Ingrediens Silica Gel
Pakke Vægt 0.025kg (0.03lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer